Alege Pacanele

Doubles

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Doubles

Jocul de cazino online Doubles gratuitDoublesCreat de Yggdrasil Gaming, Jocul de aparat de tip slot gratuit online „Doubles” are 5 role si 243 de linii castigatoare. Acest joc de cazino de slot are o muzica atractiva si o grafica grozava. Fundalul jocului online de cazino tip slot prezinta un golf in munti. Rolele din acest joc sunt partial transparente. Jucatorii sunt sfatuiti sa isi stabileasca pariurile inainte sa invarta rolele. Valoarea pariului poate fi intre 0,01 si 2,0. Caracteristica „auto play” este disponibila in acest joc. Jocul are si caracteristica „Double Symbols”, care este o caracteristica unica, ce recompenseaza jucatorii. Acest joc este foarte interesant, asa cum sunt si alte jocuri de slot oferite de Yggdrasil Gaming, cum sunt: „Joker Millions” si „Vikings go Wilg”. Jocul are simbolul scatter ce intruchipeaza doua litere D (Double D). Rotirile gratuite se activeaza atunci cand trei sau mai multe simboluri scatter se aliniaza pe role. In aceasta runda, jucatorii pot alege un simbol care transforma toate celelalte simboluri in duble, de fiecare data cand apare pe rola, in aceasta runda. Jucatorul este recompensat cu 10 rotiri gratuitela aparitia a 3 simboluri scatter pe rola. 20 de rotiri sunt oferite atunci cand apara 4 simboluri scatter pe role. Jocul online gratuit „Doubles” poate fi jucat in cazinourile online, cu cele mai bune bonusuri de inregistrare.

Jocul de cazino online Doubles gratuit


Jocul „Doubles” este un joc de slot unic oferit de Yggdrasil Gaming, avand 243 de moduri de castig. Simbolurile afisate pe role pot aparea singure sau dublate. Acest joc de cazino online este simplu, energic si bine echilibrat. Aparatul de joc ofera valoarea cea mai mare simbolurilor Sapte si Diamantelor. Combinatiile castigatoare pot fi obtiune usor. Rotirile gratuite fac acest joc sa fie si mai interesant. Cel mai bun lucru pe care il poti face in acest joc este sa alegi un simbol cu valoare mica ce va atrage castiguri frecvente atunci cand este activat modul rotirilor gratuite. Poti, de asemenea, sa joci si „Cyrus the Virus” si „Chibeasties”, care sunt si ele jocuri populare oferite de Yggdrasil Gaming.
Jocuri ca la aparate „Doubles” este un joc clasic cu fructe, ce aminteste de jocurile anilor ’80. Grafica acestui joc este unica. Experienta distractiva este amplificata de muzica captivanta si de animatiile uimitoare. Acest joc de slot este primul joc de acest fel oferit de Yggdrasil Gaming si are 243 de linii castigatoare. Variatiile caracteristicilor din joc fac ca acesta sa fie un joc de cazino online foarte interesant, ce merita incercat, cu siguranta.

No comments

Leave a Reply