Alege Pacanele

Cyrus the Virus

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Cyrus the Virus

Jocul de cazino online Cyrus the Virus gratuit„Cyrus the Virus” prezinta un organism microscopic si a fost creat de Yggdrasil Gaming. Acest joc de aparat de top slot online are 5 role si 10 de linii castigatoare. Acest joc de cazino online nu are o runda de rotiri gratuite, dar are un simbol wild ce se extinde si acopera celelelate role atunci cand aterizeaza pe rola din mijloc. Tema jocului este una stiintifica. Jocul de slot are rotiri duble si simboluri wild. Jocul prezinta 7 organisme microscopice, intens colorate. Efectele vizuale din cadrul jocului sunt foarte interesante. „Chibeasties” si „Doubles” sunt jocuri similare create de Yggdrasil Gaming.

Jocul de cazino online Cyrus the Virus gratuit


Acest jocuri ca la aparate de tip slot prezinta animatii atractive si un soundtrack futurist, ce fac jocul si mai interesant. Jocul este foarte simplu. Simbolul wild este cel mai interesant aspect al jocului. Ritmul de joc este destul de alert. Jucatorii pot incasa castiguri atat din partea dreapta, cat si din partea stanga. Nenumarate oportunitati de castig sunt oferite de simbolurile wild, la intervale de timp regulate. Acest joc de cazino online poate fi jucat in cazinourile online cunoscute, cu bonusuri extraordinare.
„Cyrus the Virus” este un joc de slot foarte frumos oferit de Yggdrasil Gaming. Simbolul wild si rotirile duble gratuite sunt caracteristi prezente in joc. Simbolul wild apare pe rola din mijoc, iar rolele sunt foarte colorate. Acest slot cu 5 role cere jucatorilor sa isi seteze pariurile de la incepu. Butonul „Max Bet” poate fi apasat oricand, pentru plasarea pariurilor. Jocul prezinta caracteristica simbolului wild care se extinde peintreaga rola. Trei simboluri wild pot fi gasite pe ecran in timpul acestei runde. Simbolurile wild inlocuiesc alte simboluri, creand combinatii castigatoare. Jocul de cazino online gratuit „Cyrus the Virus” este usor de jucat si ofera combinatii castigatoare jucatorilor. Jocul prezinta efecte audio remarcabile si animatii placute. Caracteristica „auto play” este disponibila in acest joc. Jocul este interesant, iar jucatorii care apreciaza tema jocului se vor indragosti de acesta.

No comments

Leave a Reply