Alege Pacanele

Captain Shark

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Captain Shark

Jocul de cazino online Captain Shark gratuitToti meritam o vacanta din cand in cand. Daca vrei sa te avanti in ocean si sa te lupti cu rechinii, acesta este jocul potrivit pentru tine. Lucrul bun este ca rechinul de aici este prietenos si nu va trebui sa te lupti cu el. De fapt, rechinul te va purta in aventura. Acest jocuri de pacanele de tip slot ratuit oferit de Wazdan are 5 role si 10 linii de castig. Animatiile sunt si ele foarte frumoase, iar fundalul te va face sa simti ca te afli in ocean. Jocul are un simbol scatter si runde bonus ce vor creste castigurile.

Jocul de cazino online Captain Shark gratuit

 

Simbolurile prezente pe rolele aparatului de slot sunt variate, de la A, la caluti de mare si caracatite roz, la pestisori de aur si cufere. Toate aceste simboluri sunt colorate , iar rolele aparatului se vor anima de fiecare data cand este afisata o combinatie castigatoare.
Poti spune ca in jocul „Captain Shark” efectele vizuale sunt de top. Wazdan a utilizat tehnologia de top, astfel ca jocul poate fi jucat pe toate dispozitivele. Jocul este simplu si captivant. Poti chiar sa il auzi pe Captain Shark razand din cand in cand. Simbolul wild al jocului este Captain Shark. Acest joc de aparat de tip slot online are si simboluri scatter care atunci cand apar pe linii castigatoare, vor dubla castigurile. Simbolul scatter al jocului este pestisorul de aur. Trebuie sa afisezi cel putin 2 sa ca iti dublezi pariul. Daca vei castiga 3, 4 sau 5 vei activa runda de rotiri gratuite de 15, 30 sau 90 de astfel de rotiri. Rotirile gratuite castigate ofera sansa de triplare a castigurilor. Ele pot aduce cele mai mari castiguri. Per total, acest joc iti va oferi o experienta grozava.

No comments

Leave a Reply