Alege Pacanele

Black Hawk

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Black Hawk

Jocul de cazino online Black Hawk gratuitAi fost vreodata fascinat de castele? Crezi ca ele ascund comori neasemuite? Atunci te vei indragosti de acest joc. „Black Hawk” este un joc destul de infricosator ce va satisface curiozitatea jucatorilor. Este un joc de aparat de tip slot gratuit cu o grafica 3D, ce are 4 role si 54 de linii castigatoare. Motivul pentru care jocul are atat de multe linii castigatoare este modului de afisaj incrucisat in care a fost creat – lucru ce poate confuza cateodata, dar cu siguranta va merita experienta.

Jocul de cazino online Black Hawk gratuit

Modul in care se aliniazaza liniile castigatoare este destul de intrigant. Vei vedea 27 de lnii castigatoare pe fiecare rola a aparatului. Dar nu iti face griji – nu trebuie sa plasezi pariuri mari pentru aceste linii. Poti alege liniile pe care vrei sa le joci. Jocul de aparat de tip slot online „Black Hawk” este creat de Wazdan si are in fundal un castel intunecat, in care se afla comoara la care trebuie sa ajungi. Wazdan a creat acest joc utilizand o tehnologie ce permite ca jocul sa fie jucat pe desktop, dar si pe dispozitivele mobile. In acest joc de cazino de tip slot vei vedea simboluri interesante: porti, vulturi, schelete, cufere si carti de joc, de la J la A.
Pentru a castiga in acest jocuri de cazino online, trebuie sa afisezi trei sau mai multe simboluri identice pe aparatul de slot. Exista un simbol special ce apare ca wild. Acesta va creste castigurile deoarece va inlocui toate celelalte simboluri normale afisate pe aparatul de slot. Nu mai exista alte simboluri speciale, dar simbolul wild compenseaza lipsa acestora. Mai ales multumita faptului ca isi face aparitia des.

No comments

Leave a Reply