Alege Pacanele

Three Cards Wazdan

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Three Cards Wazdan

Joaca gratis pacanele Three Cards onlineAi obosit sa joci jocuri de poker? Incearca altceva. Wazdan gaming are tot felul de jocuri pregatite pentru tine. Acesta, numit „Three Cards” este un joc de video poker cu 3 carti. In loc de 5 carti, acest joc are 3 carti, lucru care aduce mister jocului. Diferenta intre acest joc si altele este ca valoarea mai mica a cartilor nu inseamna si premii mai mici. De fapt, jocul este destul de generos. Ia o pauza de la jocurile de aparat de tip slot gratuite si incearca ceva nou chiar acum.

Joaca gratis pacanele Three Cards online

 

Scopul jucatorului este sa obtina cat mai multe combinatii pentru a castiga cat mai mult. Masa are un set de trei carti, asa cum am spus. Desi sunt doar 3 carti, castigi atunci cand faci 5 combinatii. Esti confuz? Sa nu fi. Fi atent doar la Chinta Roiala.
In jocul „Three Cards” vei experimenta adevarata senzatie data de jocul de poker cu 3 carti. Este foarte diferit de alte jocuri de cazino de tip slot online pe care le-ai mai jucat. Colecteaza cartile de aceeasi culoare pentru a creste sansele de castig. Daca obtii trei carti la fel, pariiul va fi multiplicat x30. Daca exista trei chinte, pariul se multiplica de x100, iar daca ai chinta roiala, pariul se multiplica x1000. Nu e deloc rau. Obtinerea acestor combinatii nu este usoara, dar asta este partea distractiva a jocului. Te asiguram ca jocul este extrem de generos.
Daca ai obosit si vrei sa iei o pauza, poti activa optiune auto play. Simbolurile su bine realizate, cu animatii 3D. Wazdan Gaming a creat inca o data un joc autentic si interesant pentru jucatorii sai. Cu premiile grozave, nu trebuie sa mai stai pe ganduri si trebuie sa intri chiar acum in joc.

No comments

Leave a Reply