Alege Pacanele

Supreme Hot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Supreme Hot

Joaca gratis pacanele Supreme Hot onlineEuro Games Technology ne ofera o mare varietate de pacanele de la jocuri exotice la clasicele jocuri cu fructe. Supreme Hot este unul dintre acele jocuri ca la aparate care imbina culorile exotice cu acentele traditionale pentru a rezulta un slot extraordinar. Supreme Hot este un slot cu 3 role la care la care simbolurile se aprind atunci cand combinatiile castigatoare sunt aliniate pe ecran. In total avem 9 simboluri hot care se combina pentru a oferi diferitele castiguri. Simbolurile desenate pe rolele acesui joc ca la aparate sunt semnul dolar, steaua purpurie, strugurii, clopoteii, septarii clasici, visinele, piersicile si merele. Castigurile sunt dublate si jucatorii lovesc combinatia norocoasa atunci cand toate cele 9 simboluri se opresc pe rolele.

Joaca gratis pacanele Supreme Hot online

 

Acest jocuri ca la aparate clasic are 27 de moduri de castig, adica linii castigatoare. Marimea mizei poate fi aleasa prin selectarea valorii monedei. Patru denominari ale valorii creditelor sunt disponibile in acest slot video. Modurile de pariu nu pot fi ajustate dar jucatorii pot decide valoarea rotirii. Acest nou joc ca la aparate de la EGT merita cu siguranta incercat.

Ca orice pacanele de la EGT si acest super-slot cu fructe ofera optiunea de auto-play si recompenseaza jucatorii fara sa faca nici cel mai mic efort. Castigurile sunt mari si se dubleaza cand toate cele 9 simboluri speciale aterizeaza pe ecran. Slotul are 27 de liniii castigatoare si jucatorii trebuie sa prinda macar 3 simboluri identice pentru a castiga. Nu lipseste nici rynda de pariu in care putem dubla castigurile fiecarei rotiri castigatoare. Mai amintim si despre cele patru jackpoturi misterioase in care avem aceasta optiune de pariu. Cu un procent teoretic de return al pariurilor de 96.24%, Supreme Hot este un joc ca la aparate dintre cele mai profitabile pe termen lung, un motiv in plus sa incerci acest joc. Slotul Supreme Hot este unul foarte fascinant, ca mai toate pacanelele cu fructe produse de EGT, cum ar fi si Burning Hot, 40 Super Hot, Flaming Hot sau 5 Dazzling Hot.

 

No comments

Leave a Reply