Alege Pacanele

Royal Treasures Novomatic

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Royal Treasures Novomatic

Joaca gratis pacanele Royal Treasures onlineRoyal Treasures este un jocuri ca la pacanele genial proiectat de Novomatic. Acesta este un joc potrivit pentru a avea cateva runde distractive. Acesta este un slot cu 5 role si 9 linii de plata. Acesta este un slot video cu design elegant. Acest joc are simboluri unice legate de familia regala. Sceptre, inele si coroane sunt simboluri de baza prezentate in joc. Se poat paria pana la 50 de credite pe linie in acest joc slot. Castigul poate fi dublat de jucatori optand pentru a intra in runda jocuri de noroc. Acest joc de tip slot de la producatorul Novomatic ofera rotiri gratuite. Acest lucru se face atunci cand simboluri scatter ateriza pe role. Acest joc este dotat cu unele efecte de sunet fascinante si animatii pe masura. Acest joc merita incercat macar pentru interfata convenabila oferita si combinatiile castigatoare. In general, te poti astepta un mare spectacol oferit de ​​acest slot video.

Joaca gratis pacanele Royal Treasures online

 

Slotul online Royal Treasures are o tema medievala. Acest joc are o schema de culori opulente bazata pe metale pretioase, care, de asemenea promit bogatia jucatorilor. Simbolurile prezentate in joc sunt coliere, coroane, sceptre regale si sabii. Acesta este un slot cu 5 role si 9 linii de plata. Jucatorii pot miza de la 1 la 100 de credite. Rotirile gratuite si simbolurile speciale fac din acest joc unul destul de mult de interesant. Coroana este simbolul wild care inlocuieste toate simbolurile cu exceptia simbolului scatter. Simbolurile Wild dubleaza platile unor combinatii.

Acest joc de tip slot de la Novomatic are caracteristici destul de colorate. Tema unica, caracteristica Auto-play, efectele sonore uimitoare si animatiile antrenante fac din acest slot video unul destul de interesant. Marele castel este simbolul scatter. Rotirile gratuite si multiplicatorii fac ca acest joc sa merite sa fie incercat. Fruit Sensation si Golden Sevens sunt alte jocuri de incercat de la Novomatic pentru o experienta unica.

 

No comments

Leave a Reply