Alege Pacanele

Puppet Show

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Puppet Show

Joaca gratis pacanele Puppet Show onlinePuppet Show este un joc de cazino intuitiv si destul de distractiv de 5 tambururi, care ofera jucatorilor oportunitati de a castiga timp mare. Are 27 de linii de castig in cazul in care un jucator primeste 3 simboluri castigatoare, 81 de linii castigatoare pentru 4 simboluri identice si 243 de linii castigatoare pentru 5 simboluri castigatoare. Desigur, toate castigurile sunt valide doar de la stanga la dreapta. Acesta vine cu o multime de caracteristici unice pe care jucatorii ar trebui sa le inteleaga pentru a se bucura de jocul de pacanele Puppet Show. In timp ce aceste caracteristici variaza, acestea sunt esentiale in modul in care un jucator castiga sau pierde jocul.

Joaca gratis pacanele Puppet Show online

 

Simbolul WILD va inlocui fiecare simbol in timpul jocului, cu exceptia simbolului Mystery si a simbolului bonus. Exista, de asemenea, simbolurile de abandonare care inlocuiesc alte simboluri in timpul unei victorii (de pozitie superioara), astfel incat jucatorii au sansa de a castiga de mai multe ori. In momentul respectiv, multiplicatorul efectiv este intotdeauna marit cu 1, dar poate merge pana la 5 ori mai mare.

Puppet Show ofera de asemenea un joc bonus mystery, mai ales atunci cand se afla pe rolele 5, 4 si 3. In acest caz, un jucator are posibilitatea de a alege unul dintre simbolurile misterului, sporind astfel sansele de a obtine bonusul si de a castiga mai mult. De asemenea, cu spectacolul de papusi, un jucator este capabil sa obtina un bonus de joc bonus, rotirile pot fi 10, 20 sau chiar 40, in functie de ce joc bonus ofera.

Simboluri

Principalele simboluri ale jocului de pacanele Puppet Show sunt: bonus (scatter), diavol, Nix, printesa, Noapte, regina, rege, mister (scatter), si, desigur, WILD.

No comments

Leave a Reply