Alege Pacanele

Mystic Secrets

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mystic Secrets

„Mystic Secrets” este este unul din acele jocuri ca la aparate gratuite in care vei petrece ore in sir fara sa te plictisesti. Daca esti pasionat de mister si iti place sa descoperi secrete, te vei indragosti de acest joc. Nu mai este nevoie sa spunem ca jocul ofera castiguri mari. Vei vedea cum creidtele tale virtuale se multiplica fara sa te inregistrezi undeva. Este unul din acele jocuri pe care le poti juca instantaneu. Acest joc video slot este fascinant asemeni altor jocuri asemanatoare, oferite de Novomatic: Gryphon’s Gold sau Unicorn Magic. Inceputul jocului poate fi lent, dar cu siguranta veo fi intrigat de posibilitatile de castig al jackpot-ului – din moment ce jocul ofera recompense atat de des. Trebuie sa iti asumi riscuri si sa participi la provocari atunci cand personajele apar pe ecran.

Joaca gratis pacanele Mystic Secrets online

 

„Mystic Secrets” este un joc de cazino de tip slot online foarte simplu si care se incarca rapid, astfel ca tu sa il poti juca atunci cand esti pe drum. Pentru a intelege cum functioneaza jocul, trebuie sa vezi toate personajele si modul in care vei fi recompensat pentru fiecare dintre ele atunci cand se afiseaza pe rolele aparatului de slot. Exista un simbol wild in joc ce va tripla castigurile jucatorului atunci cand apare.Tema acestui joc de slot este inovativa si simpla, asemeni altor jocuri similare oferite de Novomatic: Attila si Banana Splash.

In acest joc poti stabili pariul care este pe placul tau. „Magic Book” este caracteristica cce iti va aduce 10 rotiri gratuite asa ca fi cu ochii pe ea. Este un joc cu 10 linii castigatoare si 5 role. Poti obtine si bonusuri mistice pe parcursul jocului, ce pot inlocui celelelalte simboluri de pe ecran, cu exceptia simbolului scatter.

 

No comments

Leave a Reply