Alege Pacanele

Magic Fruits 27

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Magic Fruits 27

Joaca gratis pacanele Magic Fruits 27 onlineSi tu esti de parere ca jocurile de pacanele cu 3 role sunt plictisitoare? Poate ca nu ai incercat inca acest joc. Acest joc de pacanele gratuit creat de Wazdan este unic si iti va schimba perceptia fata de jocurile de slot cu 3 role. „Magic Fruits” este un joc vechi pe platforma Wazdan. Anterior a fost numit 4, dar acum se numeste „Magic Fruits 27”, deoarece are 3 role si 27 de linii castigatoare.

Joaca gratis pacanele Magic Fruits 27 online

 
Aranjarea aparatului de slot este in stilul cazinourilor. Simbolurile jocului prezinta fructe: mere, struguru, prune, etc. Daca se afiseaza in numar de 3 sau mai multe, pe o linie activa, premiile sunt garantate. Jocul are atat simboluri de calitate, dar si caracteristici speciale. Simbolul jokerului este simbolul wild al jocului. De fiecare data cand apare pe ecran, ofera premii consistente.
„Magic Fruits 27” este un joc de pacanele online cu caracteristici grozave. Are aspectul acelor jocuri clasice de care nu ne mai saturam. Fundalul rosu se sincronizeaza perfect cu culorile fructelor. Efectele sonore fac jocul si mai placut. In afara de caracteristica standard a simbolului wild, jocul ofera si alte oportunitati de castig. De fapt, castigurile pot fi multiplicate x3. Daca invarti rolele intr-un mod in care intregul perete este acoperit cu acelasi simbol, premiile mari vor incepe sa curga, iar castigurile tale vor fi multiplicate de 3 ori.
Daca ti-a placut versiunea anterioara „Magic Fruits”, te vei indragosti de acesta, multumita caracteristicilor si sanselor mari de castig. Muzica de fundal iti va starni interesul, dupa ce te-ai obisnuit cu grafica uimitoare.

No comments

Leave a Reply