Alege Pacanele

Lucky Ladys Charm Deluxe

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lucky Ladys Charm Deluxe

Joaca gratis pacanele Lucky Ladys Charm Deluxe online„Lucky Lady’s Carm Deluxe” ofera numeroase oportunitati de castig ale bonusurilor si recompenselor. Acest joc de pacanele online oferit de Novomatic are o rata de castig a jucatorului foarte mare. Jocul este foarte popular. Simbolurile jocului prezinta: potcoave de cal, buburuze, bile de cristal si trifoi c patru foi. 800 de credite pot fi castigate atunci cand 5 trifoi cu patru foi apar pe rolele aparatului de slot. Cinci buburuze aduc 9000 dde credite. Acest joc video slot este fascinant asemeni altor jocuri asemanatoare, oferite de Novomatic: Katana sau Lord of teh Ocean. Jocul are 5 role si 10 linii castigatoare. Simbolul buburuzei este simbolul wild al jocului, iar bila de cristal este simbolul scatter. 15 rotiri gratuite sunt acirdate atunci cand 3 sau mai multe simboluri scatter se afiseaza pe rolele aparatului de slot. Castigurile se tripleaza in aceasta runda. Jocul este foarte interesant.

Joaca gratis pacanele Lucky Ladys Charm Deluxe online

 

„Lucky Lady’s Charm Deluxe” este un joc de cazino de tip slot online ce are caracteristici ca rotirile gratuite si Gamble, crascand astfel posibilitatile de castig ale jucatorului. Rata de castig a jucatorului este de 97%, ceea ce este grozav. Mulltiplicatorul x3 din joc ofera castiguri de pana la x2.700 pariul initial. Rotirile gratuite aduc castiguri uimitoare. Tema acestui joc de slot este inovativa si simpla, asemeni altor jocuri similare oferite de Novomatic: Attila si Ultra Hot Deluxe.

Acest joc de aparat de pacanele are o runda Gamble in care jucatorul isi poate dubla castigurile. Este alegera juctorului daca doreste sa intre in aceasta runda su nu. Caracteristicile Great House Edge si rotirile gratuite au captat atentia jucatorilor. Acest joc de slot oferit de Novomatic merita incercat. Nu vei fi dezamagit de castiguri, iar jocul are multe de oferit.

 

No comments

Leave a Reply