Alege Pacanele

Lucky Hot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Lucky Hot

Joaca gratis pacanele Lucky Hot onlineLucky Hot este un joc de cazinou online produs de EGT si este un clasic in adevaratul sens al cuvantului. Acest aparat de joc de tip slot are trei role – asa cum aveau pacanele din copilaria noastra. Jocul incearaca sa ramana cat mai simplu si clasic chiar daca are o multime de caracteristici moderne. La acest aparat de joc de tip slot nu exista rotiri gratuite sau simboluri wild, nici macar simbolurile scatter ca la jocul de cazino online. Asta face jocul cu atat mai interesant pentru iubitorii de pacanele retro. Te vei putea concentra astfel pe castiguri fara alte elemente care sate distraga.

Joaca gratis pacanele Lucky Hot online

 

Jackpotul maxim la acest aparat de joc de tip slot este de 15.000 de credite. In plus, in joc mai avem si doua multiplicatoare care te ajuta sa dublezi castigurile. In acesl fel, chiar si fara elemente speciale vei incasa o multime de bani atunci cand castigi ceva. Dupa cum stii deja, jocurile de cazinou mai vechi sunt mai greu de invins dar atunci cand reusesti si rasplata este una generoasa. Exact asta vei primi si la acest joc de pacanele.

Lucky Hot este un aparat de joc de tip slot foarte simplu si care ruleaza foarte incet. Da, jocul este un adevarat clasic dupa cum ti-ai dat seama din descrierea caracteristicilor de mai sus. In acelasi timp, jocul te va surprinde cu aspectele sale frumoase imediat ce ai inceput sa te joci. De exemplu, avem runda Jackpot Cards care iti ofera o runda de pariuri in care poti dubla castigul instantaneu. Ai sanse 50/50 pentru acest lucru asa ca daca e ziua ta norocoasa castigul este asigurat.

In timp ce pe de o parte avem jocurile moderne care sunt mari si somptuoase, ei bien avem acest joc cu personalitate care tine lucrurile simple asa cum o faceau pacanele pe vremuri. Daca asta nu este de ajuns ca sa te convingem ca merita sa joci acest joc de cazinou, atunci nu mai stim ce ar putea sa o faca. Daca in genreal gasesti sunetele si muzica de la alte jocuri ca fiind enervanta, atunic vei iubi acest joc pentru ca nu are niciuna. Glumind, acest joc poate fi jucat si la birou pentru ca seful tau nu va auzi nici macar un sunet venid din boxele tale.

No comments

Leave a Reply