Alege Pacanele

Lotto Madness

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lotto Madness

Joaca gratis pacanele Lotto Madness onlinePlaytech a creat ceva ce nu ai mai vazut pana acum – au combinat doua tipuri de jocuri pentru a face un joc complet nou. Jocurile loto so jocurile de pacanele gratuite sunt diferite, dar Playtech le-a combinat pe amandoua si a creat „Looto Madness”. Vei fi surprins de cat de bine le-au imbinat. Vei simti fiorul loteriei, dar si pe cel al aparatului de slot, cu regulile sale. In final, este un joc de aparat de slot.

Joaca gratis pacanele Lotto Madness online

Rolele aparatului de pacanele sunt plasate pe un fundal de loterie si bani, iar simbolurile prezinta bile de loterie. Exista diverse numere pe bile: sase, sapte, opt, noua, etc. De fiecare data cand avansezi in joc, vei fi intampinat de un castigator zambitor si de o sticla de sampanie cu pahare si desigur de teancuri de bani. Ti-ar placea asta, nu-i asa? Te face sa te simti ca un castigator.

Pe masura ce joci acest joc de cazino de tip slot online vei deveni nostalgic dupa timpurile in care jucati la loto. Te va purta in acele timpuri, iar fiecare castig va fi ca un castig la loto. Grafica este bine realizata. Simbolul wild al jocului este biletul de loterie, iar simbolul scatter este semnul dolarului. Deci asteapta-te la runde bonus de fiecare data cand simbolul dolarului apare pe aparatul de slot.

Mai exista un simbol bonus in joc – roata norocului. Aceasta iti ofera rotiri gratuite. De fiecare data cand ai nevoie de rotiri gratuite, acest simbol iti va sari in ajutor. Simbolul scatter iti va multiplica pariul si iti va aduce castiguri suplimentare. Runda progresiva iti va aduce sansa sa castigi jackpot-ul.

No comments

Leave a Reply