Alege Pacanele

Joker Boom Plus

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Joker Boom Plus

Joaca gratis pacanele Joker Boom Plus onlineAcesta este un slot video care ofera jucatorilor posibilitatea de a juca 4 tambururi cu 81 de playlane castigatoare. Jucatorii se pot bucura intotdeauna de avantajele care vin cu bobine cu 3 simboluri si castiga pe mai multe randuri cu un singur pariu. La fel ca multe dintre jocurile slot, castigurile sunt valabile numai din stanga la dreapta, dar numai cele mai mari castiguri sunt adaugate. In acest caz, noii jucatori pot intotdeauna sa-l loveasca atunci cand joaca pariuri simple sau chiar mai multe.

Joaca gratis pacanele Joker Boom Plus online

 

In acest joc de cazino, joker boom plus, simbolul joker este salbatic si inlocuieste toate celelalte simboluri din joc si aceasta include si scatterul. Acest joc ofera jucatorilor oa doua sansa si acest lucru se intampla daca joker barul castigat nu devine imediat parte din combinatia castigatoare. In acest caz, va ramane in aceeasi pozitie in urmatorii jucatori de spin. Jucatorii se pot bucura, de asemenea, de un bonus de boom-spin atunci cand 3Stsr activeaza rotirile bonus. Ca atare, simbolul stea care actioneaza ca scatter este intotdeauna maxim si acest lucru este indiferent de cele doua rotiri ale jocului pe care le alege jucatorul. Pe de alta parte, jucatorii ar trebui sa ia nota de faptul ca jucatorii pentru simbolurile de 4 stele vor primi intre 10-20 de rasturnari de boom, dar acestea nu sunt libere deloc. Spinile sunt deduse din suma pariului pe care a plasat-o jucatorul.

Simbolurile jocului de cazino

Exista destul de multe simboluri folosite in jocul Joker boom Plus. Acestea includ simbolul scatter (stea), struguri, prune, pepene galben, sapte, lamaie, portocaliu si cirese. In acest joc, barul de joker este salbatic.

No comments

Leave a Reply