Alege Pacanele

Jackpot Crown

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jackpot Crown

Joaca gratis pacanele Jackpot Crown onlineDaca esti un fan al jocurilor de pacanele cu fruxte, „Jackpot Crown” este unul din cele mai noi si mai apreciate jocuri de acest gen. Acest joc de pacanele gratuit ofera numeroase surprize. Este similar altor jocuri, dar te asiguram ca are noi trucuri ce iti vor starni interesul. Fiecare jucator doreste ca timpul petrecut in joc sa fie recompensat cu premii. Trebuie sa afli valoarea fiecarui simbol si vei fi incantat de aparitia fructelor. Rata de castig a jucatorului este de 94,6% si este destul de mica in comparatie cu alte jocuri de slot de pe Novomatic. Dar daca esti in cautarea unur trucuri interesante, acest joc le are pe toate. Exista si un bonus suplimentar pentru twofold betting.

Joaca gratis pacanele Jackpot Crown online

 

„Jackpot Crown” este un joc de cazino de tip slot online cu 5 linii castigatoare, asa ca trebuie sa tii minte potentialele castiguri, din moment ce pariul va fi multiplicat cu cinci pentru a obtine pariul total pentru fiecare rotire. Vei avea optiunea de a invarti manual rolele sau de a activa butonul auto play. Unul din avantajele jocului este ca nu exista caracteristici bonus care sa te intrerupa. Marimea jackpot-ului depinde de pariu.

In acest joc, daca vrei sa pariezi sume mari, vei fi putin dezamagit deoarece alti jucatori care plaseaza pariuri mai mici pot incasa jackpot-ul. Jackpot-ul este adus chiar de coroana, atunci cand se afiseaza pe rolele aparatului de slot. Desi nu apare des, daca se aliniaza in numar de 5 pe un rand pe o linie castigatoare activa, fi sigur ca este al tau.

 

No comments

Leave a Reply