Alege Pacanele

Great Empire

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Great Empire

Joaca gratis pacanele Great Empire onlineGreat Empire este un joc ca la aparate creat de EGT si care ne spune inca o data povestea imperiului chinez. China a fost condusa de dinastia Ming timp de 276 de ani. Cand joci la aceste pacanele vei avea impresia ca esti o parte din aceasta poveste. Jocul se prezinta cu o grafica fantastica si prezinta niste simboluri care te vor face sa ametesti. Cand joci la acest joc fundalul iti prezinat o luxurianta gradina verde la care sa te uiti. In plus, exista ursii panda si alte animale.

Joaca gratis pacanele Great Empire online

 

Jocul are multe caracterstici bazate pe diferitele simboluri. Simbolul wild este reprezentat de yin si yang, in timp ce rotirile gratuite se vor declansa cand acesta se va opri e rolele 1,3 si 5. Exista si runda cu jackpot misterios care iti vor oferi multe puncte si monede. Cu optiunea de a paria castigul fiecarei runde ai posibiliatea de a dubla banii destul de rapid. In general castigurile la acest joc sunt foarte bune si acest joc impresionant te va tine lipit in fata calculatorului.

Jackpotul misterios este o oportunitate de castig fantastica. Simbolurile au o valoare mare mai ales cele cu yin si yang care sunt simboluri wild. Rotirile gratuite se declanseaza cand pe role apare simbolul alternativ unul da, unul nu. Si liniile castigatoare sunt dispuse avantajos si ai cum sa alegi cate linii vor fi active si cate linii nu vor fi active in joc.

Jocul are o grafica misto si fundalul se prezinta intr-un verde abundent presarat cu animale specifice zonei cum ar fi ursul panda. Efectele sonore sunt linistitoare si te cheama la visare. Un joc pacanele super reusit si care trebuie testat astazi.

No comments

Leave a Reply