Alege Pacanele

Gorilla

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gorilla

Joaca gratis pacanele Gorilla online„Gorilla” este un joc de pacanele gratuit oferit de Novomatic cu actiune plasata in jungla si care prezinta viata salbatica din Africa. Harta Africii este simbolul scatter al jocului. Jocul are 5 role si 50 de linii castigatiare. Simbolul wild inlocuieste toae celelalte simboluri din joc, cu exceptia simbolului scatter. Simbolul scatter apare pe rolele 1, 2 si 3. Caracteristica rotirilor gratuite se declanseaza atunci cand trei sau mai multe simboluri se afiseaza pe rolele aparatului de slot. 200 de credite si 10 rotiri gratuite sunt acordate jucatorului in aceasta runda. Jocuri similare ce pot fi incercate sunt: Secret Forest si Lor of the Ocean.

 

Joaca gratis pacanele Gorilla online

Acest joc de aparat de pacanele prezinta un simbol extra wild ce se adauga la rolele 2, 3, 4 si 5, la fiecare rotire, Aceasta caracteristica se declanseaza o singura data si inca 5 rotiri gratuite sunt acordate jucatorului. Acest joc de aparat de tip slot gratuit are o grafica colorata si o interfata placuta. Incearca acest joc oferit de Novomatic pentru a te bucura de o experienta de joc inedita.
„Gorilla” este un joc de cazino de tip slot online cu 5 role si 4 randuri de simboluri pe ecran. Pariul acceptat in acest joc variaza intre 1 si 200 de credite. Pariul maxim pentru fiecare rotire este de 10.000 de credite. Jocul ofera rotiri gratuite, runde bonus, functii si simboluri speciale. Atunci cand doua sau mai multe simboluri similare se afiseaza pe role, se acorda castiguri, in functie de combinatiile create. Plata se calculeaza multiplicand pariul pentru fiecare linie du indexul combinatiei. Poti incerca si alte jocuri similare: Sizzling Hot si Secret Forest.

Acest joc video slot ae simboluri cu flori luminoase, pasari colorate, numere si litere. Atunci cand simbolul Gorila acopera intreaga rola. Un castiga de 50000 de pariuri pentru fiecare linie se acorda jucatorului. Simbolurile speciale sunt masca – simbolul wild si silueta Africii – simbolul scatter. Rotirile gratuite se acorda atunci cand simbolul scatter se afiseaza pe role si formeaza o combinatie castigatoare. Rotirile se pot prelungi o data in acest joc, timp de cinci rotiri. Grafica jocului va fascina jucatorii.

 

No comments

Leave a Reply