Alege Pacanele

Dolphins Pearl

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dolphins Pearl

Joaca gratis pacanele Dolphins Pearl onlineJocul Dolphin’s Pearl si-a castigat deja reputatia unui joc de pacanele clasic. Acest joc de slot gratuit este un joc pe car ejucatorii il considera atat fascinant cat si profitabil. Acest joc uimitor nu este bombardat cu efecte si caracteristici bons, dar versiunea recenta este imbunatatita, iar sunetul si grafica sunt dezvoltate. Jocul te va purta in aventura in marea adanca, in care te vei intalni cu creaturi marine si vei cstiga perle, toate contribuind la atmosfera si castiguri.

Joaca gratis pacanele Dolphins Pearl online

 
Acest joc de aparat de pacanele are 5 role, in timp ce versiunea originala are 9 linii, iar versiunea deluxe din seria Novoline are 10 linii castigatiare. Iubitorii jocului vor putea juca acum relaxat si distractiv acest joc de slot, asemanator jocului Riches of India.
„Dolphin’s Pearl” este un joc de cazino de tip slot online este foarte popular printre jocurile Novomatic, jucat de multi jucatori online si disponibl in cazinourile din Europa. Asa cum numele sugereaza, este un joc ce are ca tema lumea subacvatica. Jocul este foarte cunoscut si are si o versiune flash speciala pentru cei ce nu doresc sa faca un depozit, sau pentru cei ce doresc sa incerce jocul. Jocul este distractiv si profitabil si are numeroase caracteristici ce ofera castiguri si rotiri pentru jucatori.

 

No comments

Leave a Reply