Alege Pacanele

Corrida de Toros

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Corrida de Toros

Joaca gratis pacanele Corrida de Toros onlineStii ce este o corida? Corida eset numele unui eveniment din Spania in care matadorii se lupta cu taurii nervosi in Arena. Cateodata matadorii isi pierd si ei viata. Asa ca este un joc periculos, dar unul care iti testeaza punctele forte, strategia si norocul – asa cum o fac si alte jocuri ca la aparate de tip slot. Acesta este jocul de cazino de tip slot gratuit in care vei avea parte de actiune.

Joaca gratis pacanele Corrida de Toros online


Jocul are 5 role si 10 linii castigatoare. Tema interesanta si efectele vizuale te vor captiva ore in sir. Simbolurile sunt foarte atractive. In ciuda acestor lucruri, jocul este foarte simplu si are o interfata la fel de simpla. Jocul ofera oprtunitati de castig in timpul rotirilor gratuite si a rundei scatter.
„Corrida De Toros” este un joc de aparat de tip slot online ce prezinta simboluri interesante ca: taurul, senorita, matadorul si sulitele, dar si indragostitii spanioli ce danseaza in lumina lunii. Dansatorii flamenco fac jocul si mai interesant deoarece animeaza jocul cu o combinatie castigatoare. Jocul prezinta Spania in adevaratul sens. Poti reveni oricand in joc. Simbolul scatter al jocului este matadorul. Daca apare de cel putin 3 ori pe rolele aparatului de slot, iti va aduce castiguri. Daca apar in numar de cel putin 3 pe liniile active castigatoare, jucatorul va primi 10 rotiri gratuite. Castigul se dubleaza de fiecare data cand sulitele se afiseaa pe rola din mijloc in timpul rotirilor gratuite. Jocul ofera castiguri interesante.

 

No comments

Leave a Reply