Alege Pacanele

Black Horse

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Black Horse

Joaca gratis pacanele Black Horse onlineIti plac caii negrii? Ai fost vreodata fascinat de cei cu putine sanse de castig? EI bine, acesta este locul in care lucruriile se schimba. Urmarirea calului negru in acest joc iti va aduce multe beneficii. Jocul se desfasoara in Vestul Salbatic, alaturi de un cowboy. Atmosfera jocului te poarta in desert, unde va trebui sa explorezi locurile calarind un cal negru. Jocul este un joc de aparat de tip slot cu 3 role si 5 linii castigatoare, oferit de Wazdan, ce poate fi jucat chiar si pe telefonul mobil.

Joaca gratis pacanele Black Horse online

Jocul a fost testat pe smartphone si functioneaza perfect pe toate platformele. Chiar si pe tablete. Rolele aparatului de joc vor prezenta simboluri cu potcoave, cactusi si monede, alaturi de fructe si clopotei. Simbolurile nu sunt elegante, dar sunt colorate si arata foarte bine. Fundalul prezinta un apus de soare placut privirii. Jocuri ca aparate de tip slot online „Black Horse” prezinta un armasar negru ce alearga prin desert. Acest joc de cazino de tip slot are trei caracteristici bonus ce artag runde de rotiri gratuite. De fapt, poti juca pana la 45 de rotiri gratuite in acest joc.
Ideea principala a jocului este sa strangi monede. Acestea vor aparea pe rolele aparatului de slot. Daca se afiseaza 9 simboluri de monede, se vor activa 15 rotiri gratuite. Monede apar destul de des si iti vor oferi posibilitatea de a castiga. Afisarea a 3 potcoave pe ecran declanseaza runda bonus Horseshoe. Ai grija ca potcoavele sa se afiseze oriunde in alta parte decat pe liniile active. Vei castiga atunci premii de pana la 30 de rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply