Alege Pacanele

Beach Party Wazdan

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Beach Party Wazdan

Joaca gratis pacanele Beach Party Wazdan onlineDaca ai chef de putina distractie, acesta este locul perfect. „Beach Party” este un jocuri de cazino de tip slot gratuit creat de Wazdan, in care poti castiga premii mari, dar te poti si distra. Vei fi uimit, cu siguranta, de simboluri si de grafica jocului. Jocul in sine are 5 role si 10 linii castigatoare. Asa cum probabil ai ghicit deja, tema jocului prezinta petrecerile pe plaja. Din acest motiv te vei intalni cu multe bauturi reci si inghetate, in afara de simbolurile standard.

Joaca gratis pacanele Beach Party Wazdan online


Oceanul este si el prezent in joc, iar muzica de fundal intregeste peisajul. Toate acestea adauga un plus atmosferei de joc, facand-o si mai relaxata, mai ales atunci cand iti doresti sa fi pe plaja, dar si sa incasezi castiguri din invartirea rolelor aparatului de joc. Cea mai buna parte a jocului este ca prezinta numeroase optiuni de castig.
Jocul de aparat de tip slot online „Bach Party” este un joc oferit de cei de la Wazdan. Jocul are o runda scatter ce se declanseaza de simbolul Tablei de Darts. Atunci can se afiseaza pe rolele 3,4 si 5, jocul te recompenseaza cu 15 rotiri gratuite. Vrei mai mult? Toate castigurile din aceasta runda se tripleaza. Atunci cand joci runda de rotiri gratuite, vei putea sa atragi avantajele de partea ta, apasand pe sagetile din mijloc. Fiecare sageata va creste efectul de multiplicator si va aduce premii mai mari.
Simbolul wild afiseaza doua fete frumoasa. Atunci cand apare pe rolele aparatului de slot, va inlocui celelalte simboluri normale. Ce putem spune? Acesta este un joc extraordinar oferit de Wazdan, ce te va tine activ si iti va umple buzunarele.

 

No comments

Leave a Reply