Alege Pacanele

9 Stars

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

9 Stars

Joaca gratis pacanele 9 Stars onlineAcest joc de cazino cu 3 tambururi are doar 5 linii castigatoare, ceea ce usureaza incepatorii sa se bucure in orice moment cand se joaca. Este simplu si destul de drept inainte, castigatorul fiind valabil de la stanga la dreapta. In acest caz, toate castigurile sunt de obicei adaugate. De altfel, numai cea mai mare castigatoare este luata in considerare si acesta este un plus pentru jucatori.

Joaca gratis pacanele 9 Stars online

 

Una dintre principalele caracteristici ale jocului de cazino 9 Stars este steaua, din care activeaza celalalt STAR in domeniul bonusurilor pentru jocuri. Daca toate cele 9 stele sunt aprinse in bonusul depus, roata avere este activata automat. Luati nota ca roata norocului este de 2 ori, prin care un castigator primeste 1 din simboluri (simbolul castigator). La cea de-a doua rotire a rotii, jucatorul va primi multiplicatorul. In acest joc de cazino, bonusul inregistrat este legat direct de pariul pe care il plaseaza un jucator. O alta caracteristica unica este ca un jucator va primi automat o victorie dubla atunci cand castiga la toate cele 5 linii cele 9 simboluri pe cele trei bobine sunt aceleasi. Aceasta este ceea ce face slotul 9 Stars destul de interesant, ca sa nu mai spunem ca este usor de inteles simbolurile.

Simboluri

Simbolul stea este cel mai mare cu 100x suma pariurilor, in timp ce diamantul este de 30x. Sapte servetele rosii, albastre si galbene au multiplicatorul de 8 ori. Cherry are 2x, in timp ce bara rosie, albastra si galbena are multiplicator de 4 ori.

No comments

Leave a Reply