Alege Pacanele

Fruit Sensation

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruit Sensation

Fruit Sensation gratis joc ca la aparate online „Fruit Sensations” este un joc video slot exceptional oferit de Novomatic. Fiind un joc cu tema fructelor, aproape toate simbolurile sunt fructe: pepeni, prune, portocale, cirese si lamai. Jocul are un aspect interesant. Are 5 role si 10 linii castigatoare si 7 simboluri diferite. Combinatiile castigatoare se platesc de la stanga la dreapta. Castigul maxim este in valoare de 500 de pariuri platit pentru o linie de cifre 7. Jocuri similare oferite de Novomatic pe care le poti incerca sunt: Mayan Moons si Sharky.

Fruit Sensation gratis joc ca la aparate online

 

„Fruit Sensations” este un joc video slot ce ofera castiguri duble foarte usor. Jocul are si caracteristica Gamble in care jucatorii isi pot paria castigurile. Riscandu-si castigurile in aceasta runda, este singura alegere a jucatorilor. Daca iti plac jocurile de pacanele online, trebuie sa il incerci si pe acesta. „Fruit Sensations” este un joc de cazino de tip slot online simplu si clasic. Jocul nu are simboluri wild si scatter. Castigurile sunt dese iar jucatorul trebuie sa se astepte la castiguri mari, data fiind absenta simbolurilor scatter si wild. Acest joc de aparat de pacanele are trei randuri de simboluri pe ecran. Castigul este calculat multiplicand pariul pentru fiecare linie cu indexul combinatiei. Jocuri similare ce mai pot fi jucate sunt: Quest for Gold si Mermaid’s Pearl Deluxe.

Acest joc de slot oferit de Novomatic este bazat pe tema fructelor si nu are simboluri speciale. Desi nu exista runde bonus tematice si rotiri gratuite, exista numeroase moduri de castig. Jucatorii clasici se vor indragosti de acest joc de pacanele pentru simplismul lui. Incearca-l si te vei distra!

 

No comments

Leave a Reply