Alege Pacanele

Crazy Cars

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Crazy Cars

 Crazy Cars gratis joc ca la aparate onlineVrei sa intri intr-o aventura nebuneasca? Daca da, atunci incepe chiar acum aventura vietii tale. Acesta este un slot cu 5 role si 5 linii castigatoare, cu o grafca 3D ce ofera distractie asigurata. Caracteristicile speciale ca simbolurile scatter, wild, 30 de rotiri gratuite si random wilds vor face jocul si mai interesant ceea ce inseamna ca si castigurile uriase sunt garantate. Adrenalina curge, premiile uriase se incaseaza iar masinile de curse astepata sa intri in acest joc de cazino de tip slot gratuit oferit de Wazdan.

 Crazy Cars gratis joc ca la aparate online

Cei ce iubesc viteza si masinile de curse se vor indragosti instantaneu de acest joc de aparat de tip slot. Jocul ofera numeroase sanse de castig. Acest joc de slot nou oferit de Wazdan a fost creat cu ajutorul tehnologiei HTML5, ce permite ca jocul sa poata fi jucat pe toate dispozitivele mobile. Aspectul jocului este usor de inteles. Jocul este inspirat din fimul CARS. Intra chiar acum in actiunea jocului si bucura-te de recompense.
Acest jocuri de pacanele de tip slot online are o tema unica, despre masini si sunetele cutiei de viteza. Simbolurile masinilor sunt prezente in acest joc de cazino online. Cupele, steagurile, rotile si multe altele sunt si ele prezente. Numarul simbolurilor speciale si a optiunilor jocului sunt uimitoare. Doua simboluri speciale sunt prezente in joc: Trofeul de Aur si Sticla de Sampanie. Cand acestea apar pe rolele aparatului, ofera castiguri duble. Caracteristicile speciale ale jocului sunt ceea ce il fac atat de interesant. 30 de rotiri gratuite se ofera jucatorului atunci cand trei sau mai multe simboluri scatter apar pe rolele aparatului. Caracteristica Special randon este un bonus suplimentar. Jucatorul poate declansa aceasta runda dupa o rotire platita. Aceasta va rezulta in 3 sau 5 rotiri gratuite, cu 5 simboluri wild pe role, lucru care va creste castigurile. Acest joc de cazino de tip slot creat de Wazdan este extrem de interesant.

No comments

Leave a Reply