Alege Pacanele

Book of Magic Wazdan

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Book of Magic Wazdan

Book of Magic Wazdan gratis joc ca la aparate online
Traditia spune ca o sttea cazatoare vazuta pe cer iti poate indelini dorinetele. Asa ca atunci cand iti doreai bani, nu stiai ca exista un joc de aparat de tip slot gratuit cu aceasta tema. De ce sa nu iti doresti sa castigi bani in acest joc de slot si dorinta sa iti fie indeplinita? Pune-ti acum dorinta si vezi cat de generos va fi „Burning Star” cu tine. Jocul are 5 role si 10 linii castigatoare. Fundalul este si el foarte interesant si prezinta cerul noaptea, privit de un cercetator nebun. Intregul joc te va introduce in atmosfera noptii.

Book of Magic Wazdan gratis joc ca la aparate online


Daca joci acest joc, fi sigur ca ai si muzica de fundal pornita. Soundtrack-ul placut va amplifica experienta de joc. Vei reveni in joc mereu, pentru a asculta aceasta muzica. Unde sunt stele, trebuie sa fie si un cercetator nebun care le priveste. Vei vedea unul chiar aici in joc. Jocul trebuie explorat si nu vei stii niciodata ce te asteapta pe rolele aparatului de slot. Recompensele vor continua sa vina si vor fi generoase. Acest joc de pacanele de tip slot online prezinta multe caracteristici si o grafica uimitoare. Jocul te va recompensa cu castiguri si cu jackpot progresiv.
Simbolul stelei este simbolul scatter al jocului. Atunci cand apare pe rolele aparatului de slot ofera castiguri generoase. Dar trebuie sa se afiseze in numar de trei pe o linie castigatoare. Atunci cand castigi, intregul ecran se animeaza. Se formeaza o imagine mistica, cu stele ce sclipses pe rolele aparatului de slot. Este un joc uimitor.

 

No comments

Leave a Reply