Alege Pacanele

Leander Gaming

Producatorul de jocuri Leander a inceput in 2008. Este software-ul lustruit cu o serie de teme inovatoare. Sediul central se gaseste in Buenos Aries, in Argentina. Are multi parteneri de afaceri cu diferite echipe de dezvoltare si cazinouri. Jocurile bazate pe acest software nu au nevoie de descarcare, iar jucatorul trebuie sa aleaga intre jocurile descarcabile si tehnologia browserului.

Jocuri Pacanele Leander Gaming Online Gratis

 

Sloturile au o runda de bonus si au caracteristici in rola, cum ar fi scatters si extinderea wilds. Inovatia adevarata a jocului se bazeaza pe diversi jucatori de jocuri de noroc. Exemplul este un Reely Poker si ofera pariul lateral al jocului de poker cu cartile de pe role. Jocul are caracteristici bonus si poate continua o perioada lunga de timp. Ruleta Reely va duce aceasta idee si mai departet si combina ultima piesa cu jocurile de ruleta. Aceeasi idee s-a extins si la Bingo. Puteti gasi inovatii mai mici, cum ar fi zombie nuclearul. In acest joc, salbaticul are cateva caracteristici si poate transforma alte simboluri sa devina salbatice. Acest lucru va creste posibilitatile castigatoare.

Exemplu de joc

Jocul este de inalta calitate si este greu sa alegeti cateva jocuri. Daca tocmai ati inceput sa jucati acest joc, atunci sunt cateva dintre jocurile pe care le puteti incerca.

Dragoni: merita sa-i joci pentru grafica lor si sunt creati de celebrul ilustrator numit Ciruelo. Dragonul lor galben se extinde si poate veni la viata cu jocurile bonus, care sunt de asemenea uimitoare. Aceasta ofera introducerea la ce sa se astepte de la furnizorul de software in special in ceea ce priveste designul.