Alege Pacanele

Zoom

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Zoom

Zoom gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Zoom este un joc de cazino clasic si se bazeaza pe jocul 6×4 cu role si dispune de un bonus de simbol expandabil care are optiunea de re-spins si este de asteptat sa dauneze jocului traditional de fructe si pune jocul departe de plictisitorul 3 role jocuri care se afla in oferta intr-un alt loc.

Zoom gratis joc ca la aparate online

 

Jocul fructat trebuie sa fie clar si simplu si a fost proiectat bine si nu sacrifica aspectul modern oferit de joc. Comenzile jocului sunt usor de identificat si sunt mari. Exista o versiune desktop si mobila a acestui slot nou, iar fundalul si rolele au o culoare luminata de inalta definitie care a fost amestecata.

Simboluri de slot video

Simbolurile gasite in acest joc sunt lamai, pepene, struguri, 7s, cirese si clopote. Un simbol de zoom in expansiune este cel mai mare si, de asemenea, simbolul salbatic din joc si se gaseste sub forma de scatter.

Deoarece jocul este un joc pe baza de fructe, nu trebuie sa va asteptati sa gasiti ceva care sa va incanteze mai mult.

Un set real a fost impartit in 6 zone de zoom diferite si fiecare dintre ele face 2×2 grila. Fanta video foloseste 64 de linii de plata fixe si de aceea are un set neobisnuit. Jocul devine interesant daca emite simbolul Zoom deoarece se va extinde pentru a fi un simbol masiv si poate declansa re-rotirea bobinei. Castigul maxim este pariul multiplicat de 1500 de ori.

No comments

Leave a Reply