Alege Pacanele

Xingyun BaoZhu

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Xingyun BaoZhu

Xingyun BaoZhu gratis joc ca la aparate onlineJocul de tip slot video Xingyun Baozhu are 25 de linii de plata cu 5 role de care va puteti bucura sa va jucati. Exista un nivel scazut de volatilitate si face ca jocul sa fie cea mai buna optiune pentru a ajuta pariorii sa se bucure de Anul Nou Chinezesc. Jucatorul se poate bucura de jackpotul de multiplicare de 3.000 de ori. Puteti juca acest joc de pacanele ori de cate ori doriti.

Xingyun BaoZhu gratis joc ca la aparate online

 

Simbolurile jocului de pacanele tine pasul cu celebrarea Anului Nou Chinezesc. Trebuie sa va asteptati sa vedeti felinarele chinezesti, plicurile rosii pline de bani, monede de aur, pocnitori si dragoni de dans. Jocul a fost proiectat pentru a reflecta numeroase animatii si culori, astfel incat sa puteti intra in dispozitie.

Jucatorul poate alege sa joace orice numar de linii de plata incepand de la 1 pana la 15. Cele mai multe linii de castiguri pe care le poate alege jucatorul, apoi sanse mai mari de a gasi combinatia castigatoare cu pictogramele potrivite pornind de la stanga spre dreapta. Jucatorii pot roti rolele cu 0,25 credite pana la 12,50 de monede pentru fiecare rotire.

Caracteristici speciale ale jocului de tip slot video

Pictograma Fire Cracker este simbolurile salbatice ale jocului de pacanele si ar trebui sa apara la rolele 1, 3 si 5 pentru a inlocui mai multe icoane si pentru a finaliza o victorie. Victorii se tripleaza cand combinatia este facuta de o pictograma salbatica. Simbolul salbatic nu poate inlocui simbolul scatterului dragonului si poate aparea in orice pozitie pentru a acorda un pariu total de 300x. Cand veti obtine mai mult de trei dragoni, veti obtine rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply