Alege Pacanele

World Of Warlords

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

World Of Warlords

World Of Warlords gratis joc ca la aparate onlineSlotul video World of Warlords este titlul sublim si are fiecare marcaj al maretiei. Acest joc de pacanele are 5 role cu 30 de linii de castig. Personajele jocului sunt cunoscute a fi epice, in timp ce peisajul este uimitor. Coloana sonora a jocului este preconceputa si, in acelasi timp, intensa.

World Of Warlords gratis joc ca la aparate online

 

Pentru a juca, puteti paria intre 0.05 si 75 de credite. Daca decideti sa jucati cu pariurile maxime, veti putea castiga peste 2.000 de credite. Nu exista nicio modalitate prin care sa puteti reduce numarul de linii de plata pe care decideti sa le declansati. Cu toate acestea, veti primi o optiune de redare automata cu care puteti profita de joc. Puteti alege orice numar de runde al jocului automat incepand de la 1 pana la 100.

Simboluri de joc de tip slot video

Estetica slotului video va face sa va simtiti ca si cum ati fi intr-o lume total noua. Veti vedea orci, elfi si oameni pe role. Alte aparitii pe care le veti vedea sunt turnuri de lupta, vrajitorie, contracte si armament. Aceasta inseamna ca nu veti pierde nici o piatra de fantezie.

Simbolul uman este cel mai mare simbol si puteti castiga bani frumosi atunci cand primiti 2.000 de credite pentru cinci dintre ele. Cele cinci orci si elfi, aduc cate 1000 si 1500 de credite. Jucatorii au o sansa de a juca risipe si salbatice. Veti fi, de asemenea, fericiti daca veti pune mainile pe runda bonus. Cand primiti un formular de contract cu bilele de cristal, atunci veti castiga timpii de pariere 8. Nu va trebui sa faceti altceva.

 

No comments

Leave a Reply