Alege Pacanele

Wild Warp

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wild Warp

Wild Warp gratis joc ca la aparate onlineWild Warp este un slot video de la Synot si este un joc de pacanele cu 5 role, care ofera jucatorilor o sansa de a juca fie 5 linii de plata, fie 10 linii de plata la diferite niveluri alese. Combinatiile castigatoare sunt contorizate de la stanga la dreapta si numai cea mai mare combinatie castigatoare este platita (numai pe liniile active). Este important sa retineti ca toate platile se efectueaza pe baza tabelului de plati al jocului. Slotul video vine, de asemenea, cu o multime de caracteristici si simboluri care face jocul destul de intuitiv.

Wild Warp gratis joc ca la aparate online

 

Jucatorii acestui joc de pacanele au posibilitatea de a se bucura de rotiri gratuite prin simbolul special de expansiune. In acest caz, jucatorii se bucura de avantaje numai atunci cand 3 (sau mai multe) simboluri salbatice se aseaza pe role (10 rotiri gratuite). Inceperea rotirilor gratuite este precedata de alegerea unui simbol (cu exceptia salbaticei), care actioneaza ca simbol special de extindere. Imediat dupa ce castigurile obisnuite sunt platite, specialul se poate extinde si acopera toate rolele. Este important ca acestea sa se extinda numai atunci cand exista suficiente simboluri care va vor da o victorie.

Jocul de pacanele Wild Warp ofera, de asemenea, jucatorilor o caracteristica de pariere pe baza de carti pentru a-si spori sansele de a castiga. In acest caz, un jucator trebuie sa faca o estimare corecta pentru a dubla castigul. Cu toate acestea, cu o alegere gresita castigul este pierdut. Jucatorul poate continua pana cand se atinge o limita a jocului sau se va pierde. Jucatorul poate folosi HALF pentru a colecta o parte din castigurile sale si a continua sa joace cu restul de credite disponibile.

Acest joc de pacanele include simbolurile cardului J, K, 10, Q si A, pictograme unice de fictiune inspirata din imagini. Jucatorii intalnesc, de asemenea, cristale violet si verde hexagon care straluceste din interior (salbaticie) care actioneaza si ca scatter.

No comments

Leave a Reply