Alege Pacanele

Wet and Juicy

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wet and Juicy

Wet and Juicy gratis joc ca la aparate onlineWet & Juicy este jocul de tip slot video dezvoltat de Casino Technology. Tamburele au fost concepute pentru a arata cum acestea se gasesc pe fructe sanatoase si nutritive, cu supracurente sugestive si sexy. Majoritatea simbolurilor prezinta fructe proaspete precum banane, lamai, prune, kiwi, cirese si portocale. Exista trei doamne care ofera bomboane extra ochi si una are o banana in mainile ei.

Wet and Juicy gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de cazino arata vibrant si plin de culoare si exista o serie de grafice care au fost folosite pentru a descrie diferite fructe cu apa atragatoare si racoritoare. O pictograma de caractere este destul de buna si este putin rudimentara cu grafica 3D si totul arata ca si cum ar fi fost obtinut de la clubul de striptease Grand Theft.

Inainte de a juca, jucatorul poate incepe sa foloseasca bani gratis pentru a sti cum se joaca jocul. Jocul are 40 de linii de plata care pot fi ajustate. Cu toate acestea, jucatorul care joaca cu toate liniile are o sansa mai buna de a castiga in comparatie cu cei care joaca cu mai putina linie.

Pentru a castiga, jucatorul trebuie sa potriveasca simbolurile pe liniile de castig active.

Chiar daca jocul de cazino are ceva rasuciri sexy, este inca o masina cu fructe. Jocul nu are prea multe bonusuri extravagante sau rotiri gratuite care ajuta jucatorul sa castige mai mult. Exista cateva elemente de joc suplimentare cu jocurile salbatice care pot aparea la 2, 3 sau 4 role. Jucatorul are, de asemenea, sansa de a dubla victoria daca nu este de peste 10 ori. Caracteristica jocului de noroc va cere jucatorului sa aleaga intre costum sau culoarea cardului pentru a cvadrupleaza si pentru a dubla premiul original.

No comments

Leave a Reply