Alege Pacanele

Viva Mundial

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Viva Mundial

Viva Mundial gratis joc ca la aparate onlineAr trebui sa incepeti prin a cumpara lozul razuibil cu valoare de la 1 pana la 10. Jocul de noroc are grila de 3×3 in cazul in care exista mingi de fotbal. Scopul jocului de noroc este de a deschide bilele si de a vedea tipul de mingi de fotbal care sunt ascunse inauntru.

Viva Mundial gratis joc ca la aparate online

 

Cand puteti sa potriviti trei simboluri care arata la fel, atunci veti castiga un premiu la intamplare. Un premiu de top pe care il puteti castiga este setat la 100.000 daca ar fi plasat 10 ca pariu. Premiul de top este de 10.000 daca ati cumparat un card in valoare de 1 leu. Pentru a sarbatori acest joc legendar, poti castiga jackpot-ul si poti lua acasa la Trofeul Viva Mundial.

Caracteristicile jocului de noroc

 

Cu acest joc, este timpul pentru a pune pe cele mai bune haine si sa fii tare la bataie. Ar trebui sa razuiti astfel incat sa puteti dezvalui culorile preferate de fotbal, steagurile si echipa care sa castige. Va puteti bucura de abilitatile de fotbal daca doriti sa incepeti razuirea acestui joc si sa descoperiti simbolurile potrivite. Jocuri de pacanele este prea colorat si este posibil sa trebuiasca sa tii respiratia pentru a putea castiga. Cand inscrieti golul, castigati un jackpot.

Cand incepeti sa jucati la lozurile razuibile, va veti bucura de anticiparea ca nu stiti daca ati castigat sau nu in timp ce razuiti lozurile. La un moment dat, veti simti ca ati putea fi urmatorul castigator al jackpotului in timp ce razuiti simbolurile, indiferent daca puteti castiga sau nu, jocul continua sa fie distractiv.

 

 

No comments

Leave a Reply