Alege Pacanele

Vacation Station

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Vacation Station

Vacation Station gratis joc ca la aparate onlineCine nu ar vrea o aventuura exotica in mijlocul marii. Dar nu este ce primesti intr-un joc de slot. In schimb, este un joc extrem de realist, unde vacantta este echivalenta cu copii care tipa, tati ce poarta camasi inflorae si haos imprejur. Duse sunt zilele cand distractia era o placere. Playtech a creat un joc de pacanele gratuit plin de realitate ca si distractie. Va trebui sa intri in atmosfera si sa castigi – exact cum o faci in realitate.

Vacation Station gratis joc ca la aparate online

Este un joc de aparat de tip slot cu 3 role si 8 linii castigatoare, ce poate fi jucat pe telefonul mobil. Jocul prezinta locuri ce te vor atrage din momentul in care vei invarti rolele. Fundalul este o harta ce pare destul de folosita. Modul in care simbolurile apar pe ecran este haotic si de aceea ti se va parea foarte interesant.

Desi are doar 3 role, este un joc de cazino de tip slot online deosebit, cu ceva in plus de oferit. Asta primesti cand joci. Acest joc de aparat de tip slot iti ofera iluzia unui teanc de fotografii pe care oamenii le fac in vacanta. Aspectul este deosebit. In afara de aspect, jocul are multe de oferit. Pariul pentru fiecare rotire nu este mare, nici chiar atunci cand este la limita maxima, fiind un joc perfect pentru aceia care doresc sa joace doar din distractie.

Daca esti fan al jocurilor cu 3 role, acesta este jocul pentru tine! Rolele au fost aranjate intrun mod inedit. Simbolurile diferite vor fi vizibile, iar cel mai important dintre ele este valiza. Jocul ofera mai multe sanse de castig comparativ cu jocurile cu 3 role clasice, deoarece are 7 linii castigatoare. Asa ca, pentru fanii jocurilor cu 3 role, acest joc ofera surprize in plus.

No comments

Leave a Reply