Alege Pacanele

Ultimate Hot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Ultimate Hot

Ultimate Hot gratis joc ca la aparate onlineUltimate Hot este un joc de cazinou produs de Euro Games Technology si se prezinta ca un jocuri de pacanele clasic, cu traditionalele fructe si septari. Acest slot video poate fi jucat pe bani sau gratuit dar la care trebuie sa ajustezi miza inainte de inceperea jocului. Valoarea minima si cea maxima a monedei este de 1 si avem de ales intre cinci mize fixe care sunt pozitionate sub rolele slotului. Acest joc de cazinou de la EGT are si o runda de pariere precum si o runda jackpot msterioasa. Jocul nu are insa rotirile gratuite si multimplicatorii intalniti la alte pacanele de la acelasi producator. Slotul video cu 3 role ave insa optiunea de auto-play. In plus, te vei bucura de efecte sonore si o grafica dintre cele mai avansate.

Ultimate Hot gratis joc ca la aparate online

 

Ultimate Hot este unul dintre cele mai populare jocuri dezvoltate de producatorul bulgar EGT. Jocul are la baza clasicele simboluri cu fructe care vor face combinatiie castigatoare pe rolele jocului. Procentul teoretic de return al pariurilor este de 95.51%. Jocul are o valoare maxima si minima a creditului de 1 dar poti fixa miza intre 1 si 20. Ca la majoritatea jocuriloe de cazinou online avem de a face cu un jackpot progresiv si cu o runda de pariere in care jucatorul poate alege daca dubleaza sau nu castigurile rotirii castigatoare. Sansele sunt de 50% asa ca daca te simti norocos poti alege aceasta metoda pentru a grabi acumularea castigurilor mai ales ca jocul nu are runde de rotiri gratuite si multiplicatori de castig ca alte sloturi video pe pe piata.

Ultimate Hot este un joc de cazinou cu aspect clasic unde fructele sunt vedetele rolelor, dar care se bucura de o grafica si niste efecte sonore de ultima ora. Daca iti plac pacanele cu fructe trebuie sa incerci si Burning Hot, 20 Super Hot, 40 Super Hot sau Fruits Kingdom.

 

No comments

Leave a Reply