Alege Pacanele

Troll Faces

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Troll Faces

Troll Faces gratis joc ca la aparate onlineTroll Faces Slot Game” este un joc de pacanele gratuit perfect pentru tine, daca iti place distractia si fetele meme. Acest joc de aparat de pacanele va introduce nebunestile imagini create de un anonim si va aduce distractia la tine acasa. Acest joc de cazino de tip slot are 25 de linii castigatiare, 3 randuri si 5 role.

Troll Faces gratis joc ca la aparate online

Troll Faces Slot Game” este un joc de cazino de tip slot gratuit usor de jucat, in care jucatorul trebuie sa formeze combinatii castigatoare afisand cel putin 3 simboluri identice pe o linie castigatiae, de la stanga la dreapta. Exista doua fete de trol speciale ce te vor ajuta sa iti sporesti castigurile.

Crazi lol este simbolul ce completeaza liniile castigatoare, din moment ce are capacitatea de a nlocui alte simboluri, cu exceptia simbolului Crying. Afisarea a 5 crazi LOL pe o linie castigatiare va aduce cel mai mare premiu. Craying este fata unui trol plangacios ce nu poate aduce castiguri, dar poate activa runda de rotiri gratuite. Atunci cand se afiseaza 3, 4 sau 5 pe role, jucatorul va primi 1, 3 sau 10 rotiri gratuite. Daca ai intrat in jocul acesta te poti astepta la castiguri uimitoare. Jocul are o linie muzicala amuzanta si un design distractiv, facandu-l si mai atragator pentru jucatori.

No comments

Leave a Reply