Alege Pacanele

Ticket to the Stars

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Ticket to the Stars

Ticket to the Stars gratis joc ca la aparate onlineTicket to The Stars este un slot video lansat de QuickSpin. Actiunea se desfasoara in spatiu. Jucatorul va porni intr-o croaziera spatiala prin sistemul solar, alaturi de pilot, insotitori de zbor si un robot. Este un joc de pacanele foarte alert, ce poate fi jucat pe toate dispozitivele. Pariul ce poate fi plasat variaza intre 0,25 si 100 EUR, iar rata de castig a jucatorului este de 96,52%

Muzica de fundal este linistitoare, cu accente futuriste.

Ticket to the Stars gratis joc ca la aparate online

Slotul video este echipat cu caracteristici speciale ca: rolele zburatoare, o reactive in lant unde toate simbolurile ce fac parte din linia castigatoare vor exploda si vor fi inlocuite de alte simboluri, procesul repetandu-se pana cand nu mai exista combinatii castigatoare afisate. Caracteristica multiplicatorului nelimitat este cea mai profitabila si poate aduce castiguri de pana la 10.000x pariul initial plasat. Simbolurile stacked wild sunt si ele foarte profitabile.

Jocul de pacanele este echipat cu rotiri gratuite aduse de 3, 4 sau 5 simboluri bonus care aduc fiecare 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite. Metrul multiplicatorului nelimitat creste cu cate 1 la fiecare al treilea castig, adaugand 2 rotiri gratuite suplimentare.

Simbolurile jocului

Simbolurile jocului de pacanele includ: pietre pretioase able, albastre, roz si rosii, bagaje, sampanie, roboti ospatari, insotitori de zbor si piloti atragatori. Pilotii sunt simbolurile cele mai profitabile si aduc castiguri de pana la 20x pariul initial plasat. Exisa si un simbol golden wild, care are aceeasi valoare ca si pilotul si apare fully stacked pe rolele aparatului de pacanele.

No comments

Leave a Reply