Alege Pacanele

Tibetan Songs

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Tibetan Songs

Tibetan Songs gratis joc ca la aparate onlineTibetan Song este un slot video cu Tibet ca o tema. Tibetul este cunoscut ca fiind casa varfului Himalaya, oameni cu credinte ale lui Buddha, manastiri care aveau bunatate infinita si cantecele care pot hipnotiza sunetul si mintea.

Tibetan Songs gratis joc ca la aparate online

 

Totusi, nu oricine poate cauta hotararea si curajul. Numai putini oameni pot indrazni sa patrunda in apele aspre. Daca nu aveti resurse si timp de a face acest lucru, puteti obtine acest lucru cu acest slot de la Casino Technology.

Tanarul tibetan este cunoscut sub numele de cantecul fantastic care poate plati niste venituri dulci pe pariu. Este timpul sa impachetati lucrurile si sa puneti tot ce aveati in spate si sa va incercati averea.

Cantecul tibetan ofera sansa de a se bucura de substanta si stil. Exista efecte uluitoare de calmare cu perspectiva generala blanda, care face ca jocul de cazino sa aiba liniste si modestie.

Jocul are la baza 3 randuri, 5 role standard cu 25 de linii de castig. Jucatorul poate incepe sa se joace cu o moneda pentru fiecare linie. Este de pana la jucatorul pentru a seta valoarea monedei si poate fi intre 1 cent si 20 centi.

Simboluri de slot video

Sarbatoarea acestui joc este un calugar tibetan, in timp ce scatterul este o manastire tibetana. Scatterul ajuta jucatorul sa castige cu 10 rotiri gratuite, in masura in care el primeste trei dintre ele. Dupa ce a castigat, jucatorul are sansa de a juca mai mult castigul de a dubla sau de a cvadrura castigatorul.

No comments

Leave a Reply