Alege Pacanele

Thunder Zeus

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Thunder Zeus

Thunder Zeus gratis joc ca la aparate onlineThunder Zeus este un slot online bazat pe zei greci. Daca v-ati plictisit putin de vechea tema greaca, atunci veti fi multumiti de aceasta tema.

Thunder Zeus gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de cazino are doua seturi diferite de role. Fiecare set are 5 role cu 9 linii de castig. Veti gasi pana la 18 moduri pe care le puteti folosi pentru a castiga in jurul campului de joc, dar nu ar trebui sa uitati simbolul scatterului bonus si are potentialul de a se alatura a doua seturi diferite de role in doua sloturi super 8 cu role pentru a oferi castigul profitabil posibilitati pentru jucator.

Cand vine vorba de viziunea jocului, jocul arata asematator. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest joc de cazino are un desen animat in 3D si jocul in sine este placut pentru a vedea. Unicitatea jocului se gaseste cu rolele jocului. Fiecare dintre cele doua seturi de role este prezentata de trei randuri orizontale pe pictograme si un rand dintre cele trei simboluri. Un alt rand are patru simboluri diferite cu randul final al celor cinci simboluri. Jocul are 18 linii de plata fixe care se intind pe cele doua seturi.

Simboluri de joc

Jocul este ultimul dintre sloturile online elenistice, iar utilizatorul se va roti folosind personaje fascinante cu povestile aventuroase ale canonului mitologic grecesc. Principalii locuitori din varful muntelui Olympus inclusiv Dionysus, care este zeul vinului, Artemis, zeita vanatului, Afrodita, zeita iubirii si zeul marii, Poseidon.

Jucatorii vor avea sansa sa joace in lumea interlopa, alaturi de Hades impreuna cu fratele lui Zeus si capul Honcho al zeitatilor grecesti.

No comments

Leave a Reply