Alege Pacanele

Three Kings

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Three Kings

Three Kings gratis joc ca la aparate onlineGame Art este cel mai popular producator de jocuri slot bazate pe cultura si istoria chineza. Ei folosesc de obicei elemente traditoionale din China cu referire la noroc sau talismane chinezesti pe post de simboluri ale jocurilor lor. Acest joc palpitant de pacanele urmeaza de asemenea aceeasi cale. De data aceasta Game Art foloseste un dragon de aur si flori, un vas de aur cu un ornament verde si un copil cu o lumanare pe post de simboluri in jocul slot. De fapt, realizarea jocului este pur si simplu incredibila. Nu exista defecte. Totul despre acest joc este aproape perfect si de calitate superioara, inclusiv grafica, animatiile si efectele sonore. Pe de alta parte si toate elementele multimedia sunt 100% in trend cu tema jocului.

Three Kings gratis joc ca la aparate online

 

De asemenea, aceasta masina uimitor de pacanele ofera una dintre cele mai mari sisteme de plata dintre jocurile slot de genul acesta. Exista mai multe runde bonus pentru a sprijini acest lucru. Sunt simboluri wilds, simboluri scatter, rotiri gratuite si chiar functii de jocuri de noroc in acest spatiu liber ca runde bonus. Cel mai mare premiu posibil de la acest joc slot gratuit ajunge pana la 2000 de monede pentru fiecare rotire. Oricum, acest premiu la Three Kings este cel mai rar premiul dar se poate castiga si cu premii mai mici dar mult mai dese. Cu toate acestea, exista atat de multe alte victorii potentiale care sunt intre 0,05 monede de la 2000 de monede. Marimea premiului se bazeaza pe dimensiunea pariului initial si combinatia castig.

De fapt, la toate rundele bonus exista atat de multe moduri castigatoare disponibile pentru jucatorii de la acest slot uimitor. In afara de talismane din China, acest joc are, de asemenea, unele numere si litere ca simboluri.

No comments

Leave a Reply