Alege Pacanele

The Book

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Book

The Book gratis joc ca la aparate onlineSlotul online The Book aduce castiguri mari si fantezie. Acest joc de cazino online are loc intr-o camera secreta din castelul antic. Vrajitorii acestui regat folosesc camera astfel incat sa poata stoca acolo potiunile si cartile de vraji. Puteti castiga masiv daca il ajutati sa faceti niste comenzi acolo si va puteti bucura de recompensele in numerar.

The Book gratis joc ca la aparate online

 

Aceasta carte este activa, iar fundalul ii ajuta pe jucator sa se scufunde in universul jocului. Tamburele se gasesc in partea de sus a cartii deschise si exista multe rafturi in fundal. Exista un vrajitor care este cocotat pe scara si vrea sa obtina un anumit volum. Puteti vedea potiuni ciudate si paianjen care sunt imprastiate pe unele carti. Butonul de comanda fusese ambalat ingrijorat sub aceste role.

Slotul online The Book are o atmosfera interesanta si distractiva si poate apela la diferiti jucatori. Acesta este jocul idea pentru a va bucura daca va place Lord of the Rings si Harry Potter. Cartea se bazase pe cateva roluri intuitive si ofera jucatorului un buton de comanda din cadrul setului sau pentru a oferi confortul suplimentar.

Acest joc de cazino online se bazeaza pe 10 linii de plata fixe cu 5 role. Combinatia castigatoare ar trebui sa fie de la stanga spre dreapta. Puteti utiliza un buton de comanda pentru a configura pariul si pentru a roti rolele daca doriti sa incepeti sa jucati.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de cazino The Book pornesc cu pictograme de carte de joc incepand de la 10 pana la A. Altele sunt leul, vrajitorul, dragonul si soarecele.

 

No comments

Leave a Reply