Alege Pacanele

Tesla Power

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Tesla Power

Tesla Power gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Tesla Power ofera o experienta electrica in care oamenii pot castiga mari la miza si exista modalitati diferite pe care o persoana le poate castiga. Acest joc de pacanele a fost dezvoltat in cadrul Casino Technology si ii permite jucatorului sa se intoarca la istoria fascinanta in revolutia industriala, cu inventiile remarcabile ale lui Nikola Tesla. Acest lucru a dus la dezvoltarea unei distributii moderne a energiei electrice. Pana acum, jocul ofera un mare premiu in bani pentru surprize placute la role.

Tesla Power gratis joc ca la aparate online

 

Jocul Tesla Power este un joc de pacanele original si indrazneste oamenii sa exploreze aceasta tema improbabila. Masina complexa a fost inconjurata folosind un impuls electric care se aprinde pe ecran cu culoarea albastra stralucitoare pe role si ocupa primul loc.

Jocul are comanda standard la fund. Exista un aspect solid care are un simbol frumos de bobina cu atmosfera electrica.

Tesla Power este un joc deschis in care jucatorii au voie sa aleaga setarile pe care le doresc. Jocul are 5 role cu 100 de linii de castig. Aici simbolurile formeaza combinatiile care vor duce la castigarea. Exista posibilitatea de a alege o moneda si cate linii de plata doriti sa puneti in miscare. Puteti utiliza butoanele din bara de comanda in timp ce meniul jocului va poate ajuta sa ajustati setarile.

Simboluri de joc

Slotul video Tesla Power foloseste simboluri clasice care sunt Ace, Rege, Regina, Jack si 10. Aceste icoane de carti ofera premiul intre 10 si 500 de credite. Ultimele simboluri sunt Tesla pe cont propriu, un gentleman care este cu un tanar, un asistent frumos al unui inventator si altii.

No comments

Leave a Reply