Alege Pacanele

Ten or Twenty

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Ten or Twenty

Ten or Twenty gratis joc ca la aparate online„Ten or Twenty” este un joc de aparat de pacanele gratuit ce promite mult jucatorilor sai. Cei de la Wazdan au investit mult in creerea acestui joc de aparat de tip slot. Animatia jocului este uluitoare, iar muzica de fundal captivanta. Daca esti in cautarea unei atmosfere vesele, acesta este jocul de pacanele perfect pentru tine. Chitarele care canta, bananele si lamaile iti vor oferi o experienta grozava, alaturi de posibilitatea de a castiga pana la x4000 din pariul plasat. Jocul te poarta la un alt nivel.

Ten or Twenty gratis joc ca la aparate online

 
Exista 20 de linii castigatoare in acest joc de pacanele. Poti alege sa joci numai cu 10 linii castigatoare, daca doresti. Selectorul linilor castigatoare se gaseste sub rolele aparatului de slot. Pariul minim este de 20 de credite pentru fiecare linie, iar pariul maxim de 40 de credite pentru fiecare linie, lucru care inseamna 800 de monede pe linie.
„Ten or Twenty” este numele unui joc de aparat de tip pacanele online creat de cei de la Wazdan si a fost numit asa datorita faptului ca poti alege 10 sau 20 de linii castigatoare pe care sa pariezi. Simbolurile jocului sunt si ele distractive si prezinta banane, lamai si pere, pusti, margarita cu lamaie si multe altele. Simbolul scatter al jocului este insigna serifului. De fiecare data cand apare, va declansa runda scatter, iar tu va trebui sa plasezi niste pariuri. Jocul nu prezinta runde bonus. Simbolul wild al jocului este ardeiul iute rosu. Acesta poate inlocui toate celelalte simboluri cu exceptia simbolului scatter. Jocul de pacanele „Ten or Twenty” ofera rotiri gratuite. Pentru a avea sanse la castigarea jackpot-ului, trebuie sa afisezi cel putin 3 ardei iuti rosii pe cele 5 role ale aparatului de slot.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele