Alege Pacanele

Sweet Emojis

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sweet Emojis

Sweet Emojis gratis joc ca la aparate onlineSweet Emojis” este un joc de pacanele gratuit care va aduce zambetul pe fetele jucatorilor. Nu este un joc inedit, dar iti aduce bucurie. Jocul are 4 role si 16 linii castigatoare si o caracteristicia de plata Perma 4-way. Acest lucru inseamna ca poti incasa castiguri in toate cele 4 directii cu multiplicatoare speciale. Daca esti un jucator mai rezervat, te vei bucura de rotirile gratuite de simbolurile wild si de caracteristica gambling. Acest joc vine cu o schema 4*4 de la stanga la dreapta si de sus in jos. Astfel, combinatiile castigatoare vor veni din toate directiile. De fapt, atunci cand un simbol apare de trei sau patru ori, jocul va oferi un multiplicator ce se va aplica la valoarea pariului pentru fiecare linie castigatoare.

Sweet Emojis gratis joc ca la aparate online

 

Sweet Emojis” este un joc de cazino de tip slot online in care bonusurile sunt urmatoarele:

Perma 4 4 way pay: aceasta caracteristica speciala ofera jucatorilor sansa de a-si multiplica castigurile la fiecare invartire a rolelor. Modul in care se acorda castigul este: x1, x2, x3 si x4.

Jucatorul va primi rotiri gratuite atunci cand trei sau mai multi pirati – simbolul scatter – se afiseaza pe rolele aparatului de pacanele. Numarul rotirilor gratuite este 10, iar acestea vor creste balanta castigurilor.

Wild wins: Jokerul emoji este simbolul wild in acest joc de aparat de slot si va inlocui simbolurile normale, formand combinatii castigatoare.

Caracteristica rotator: aceasta caracteristica incepe atunci cand se afiseaza 2,3 sau 4 simboluri speciale pe role, in orice pozitie. Vei observa un emoji cu o fata confuza.

No comments

Leave a Reply