Alege Pacanele

Sunny Money

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sunny Money

Sunny Money gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Sunny Money este un joc bazat pe tema care nu va iesi niciodata din trend. Jocul acesta de pacanele are alimentarea nesfarsita a mancarurilor delicioase cu bauturi care ajung la oameni pentru revistele de vacanta si pentru a rezerva pentru urmatoarea calatorie departe. Uneori, este greu pentru unii oameni sa faca acest lucru, astfel incat acestea vor trebui sa improvizeze si sa aduca plaja in casa lor.

Sunny Money gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de pacanele are 3 role cu 9 linii de castig, cu simbolurile scatter, fara jackpot progresiv si fara simbol salbatic. Fundalul jocului include un rasarit de soare constant si nicio ploaie cu plaja de nisip curat, cu valuri blande. Nu veti vedea pe nimeni la vedere. Cu toate acestea, imaginile jocului sunt prea simple, colorate si vii. Ofera textura care arata copilaresc si rezoneaza cu copilaria. Aceasta face ca oamenii sa-si aminteasca de vacanta atunci cand oamenii uita perfect de griji.

Caracteristicile jocului de pacanele

Toate pictogramele din joc au tema plajelor. Acestea variaza incepand de la minge de plaja roz cu albastru pana la slapii albastri si digul de plimbare. Altele sunt cabane de plaja, inghetate, palmieri si sezlonguri. Trebuie sa gasesti trei simboluri care arata la fel daca vrei sa castigi si cand se intampla acest lucru, vei primi un numar de premii in bani care vor fi adaugati in cont. Cu toate acestea, unele simboluri aduc victorii impresionante in comparatie cu altele. Cand vei obtine o minge de plaja, cand vei primi trei, vei primi 2 credite. Cu toate acestea, daca primiti trei palmieri, veti primi 100 de credite.

No comments

Leave a Reply