Alege Pacanele

Sticky Bandits

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Sticky Bandits

Jocuri Pacanele Sticky Bandits Online GratisJoaca acest joc de pacanele lansat de Quick spin, pentru a te bucura de atmosfera western si a profita de caracteristicile profitabile. Simbolurile video slotului prezinta cowboy, six-shooters si saci cu bani, in desertul Texasului. Fa parte din gasca de bandit ice incearca sa jefuiasca un tren in miscare, in timp ce muzica de fundal te va distra.

Jocuri Pacanele Sticky Bandits Online Gratis

Jucatorii pot indeplini sarcini generate de Achievements Engine pentru a incasa monede cu care sa acceseze caracteristicile jocului.

Foloseste simboluri stacks pentru a declansa castiguri multiple pe linii castigatoare multiple pentru a incasa castiguri de peste 10x pariul initial plasat.

Caracteristicile jocului

Video slotul este echipat cu o structura 5×5, iar cea mai buna caracteristica bonus este runda de rotiri gratuite.

Pentru a declansa aceasta runda, trebuie sa afisezi un simbol bonus pe rola numarul 1. De asemenea, simbolul wild poate aparea si pe rolele 2 si 4. Acest lucru inseamna ca poti incasa castiguri pentru cinci simboluri identice, lucru care iti va aduce bonusuri multiple.

Simbolurile jocului

Simbolurile wild disponibile in acest joc de pacanele, banditii, pot aparea pe rolele 2 si 4. Simbolurile wild au capacitatea de a inlcoui alte simboluri pentru a forma combinatii castigatoare. Simbolurile vor acoperi positiile adiacente de pe role, catre partea dreapta.

Simbolurile Cowboys si Cowgirl au valorile cele mai mari in joc, in timp ce sacul cu bani si sinamita, au valori mai mici. Cartile de joc de la J la A, reprezinta simbolurile cu cea mai mica valoare in joc. Simbolul bonus este trenul si declanseaza runda de rotiri gratuite.

O alta caracteristici esentiala este Massive Wilds, unde vei gasi recompense grozave. Poti incasa castiguri grozave chiar si fara sa declansezi runda bonus.

No comments

Leave a Reply