Alege Pacanele

Star Cash

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Star Cash

Star Cash este unStar Cash gratis joc ca la aparate online senzational cu o multime de lucruri interesante si distractive. Acest joc cu siguranta iti va ridica nivelul de distractie si putere financiara. Acesta este un joc de pacanele de la Game Art produs de acestia in maniera deja cunoscuta, si la fel ca restul produselor oferite de ei ne buncuram de calitate grafica senzationala si animatii exclusiviste. Fundalul acestui slot arata ca galaxia, asa ca jocul la acest slot este ca o calatorie in spatiu. Si spre deosebire de alti calatori in spatiu, jucatorii care calatoresc cu Star Cash au sansa sa colecteze premii uluitoare in timp ce fac asta.

Star Cash gratis joc ca la aparate online

 

Acest slot video este de asemenea inspirat de jocurile pacanele clasice. Setul de simboluri este cea mai buna dovada in acest sens. Avem aici simbolurile cu 7 precum si clasicele simboluri cu carti de joc. In afara de acestea, mai avem si semnele care reprezinta cele mai cunoscute valute din lume, cum ar fi dolarul, lira sterlina, euro, yenul. Toate aceste simboluri sunt desenate superb si pe langa aspectul foarte frumos mai vin incaracte si cu o multime de premii. Cel mai mare premiu valoreaza 500 de monede.
Pentru a pune mana pe cel mai mare premiu din joc trebuie sa dai pe miza maxima, care este de 0.50 monede pe linie, asa ca daca esti nou in domeniu si nu ai inca destul buget, acesta pare a fi o optiune foarte buna pentru tine si cu putin noroc poti da lovitura inca de la primele runde de joc. Frecventa castigurilor este foarte mare in acest joc care are un procent de return al castigurilor foarte ridicat la acest slot online. Practic aproape fiecare rotire iti va aduce un premiu mai mare sau mai mic.

No comments

Leave a Reply