Alege Pacanele

Sporty Emojis

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sporty Emojis

Sporty Emojis gratis joc ca la aparate onlineSporty emojis slot game este un joc de pacanele dinamic, distractiv si antrenant. Tema jocului este sportul, iar jucatorul va avea ocazia sa incaseze premiile de pe role.
Emoji reprezinta un concept modern ce este este folosit in mesaje. Prin acest joc, dezvoltatorii au reusit sa surprinda intreaga esenta a Emoji.

Sporty Emojis gratis joc ca la aparate online

 

Design-ul jocului este desenat si foarte bine realizat. Fundalul prezinta o arena pe o vreme perfecta pentru atleti. Cerul este senin, iar pe jos este iarba verde. Liniile de competitie sunt deja trasate. Rolele aparatului de slot sunt transparente ceea ce inseamna ca nu exista nicio intrerupere. Totul face ca emoji sa para ca plutesc.

Simbolurile jocului

Simbolurile jocului prezinta numeroase emoji ce practica sporturi ca tenisul, inotul, greutatile si sariturile. Acestea sunt doar cateva discipline prezente in joc, iar simbolurile includ si flacara olimpica si medalii.
Muzica din joc este motivationala, asemeni emoji-urilor ce participa la olimpiada. In fundalse pot auzi emoji ce striga Bring it on. Simolurile jocului vin in cascada in loc sa se invarta.

No comments

Leave a Reply