Alege Pacanele

Spell Bound

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Spell Bound

Spell Bound gratis joc ca la aparate onlineAcesta este un joc slot video gratuit dezvoltat de Microgaming, in special pentru cei care sunt indragostiti de vrajitorie si puteri supranaturale. Datorita acestui joc de pacanele grozav, avem in sfarsit o sansa sa aruncam cateva dintre vrajile noastre pentru a face bani frumosi fara a parasi scaunul. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai simple si mai usoare jocuri slot gratuite create vreodata.

Spell Bound gratis joc ca la aparate online

 

Jocul are doar 3 role si 3 linii de plata. Dar, spre deosebire de alte jocuri slot gratuite clasice, acest joc contine mai multe facilitati bonus si stimulente pentru premii. Jocul este extrem de atractiv din fundalul propriu-zis. Fundalul este o padure incantatoare si se potriveste perfect cu descrierea temei. Partea laterala a jocului este si mai atractiva, mai ales cand atingi jackpotul pana la 6.000 de monede. In afara de cele 6.000 de monede, exista doua premii mai mici, de 3.000 de monede si respectiv 1.000 de monede. Avand in vedere usurinta cu care se joaca, aceste premii sunt destul de mari si merita sa te lupti pentru ele.

Spell Bound este un minunat joc de pacanele online, cu atat de multe caracteristici atractive. Jocul se bazeaza in intregime pe vrajitoriile si fortele supranaturale. Fundalul este padurea incantatoare si tot ce este legat si de tema jocului. In acest joc, putem intalni niste personaje fantastice precum femeia cu ochi verzi si parul rosu care are puteri supranaturale si asteapta sa ne dea premii minunate pentru timpul petrecut cu ea.

De fapt, acest uimitor joc slot online are puterea de a acorda super-premii de pana la 6000 de monede. In afara de asta, exista inca doua premii mari, respectiv 3.000 de monede si 1.000 de monede. Dar castigarea acestor premii nu este o problema mare atunci cand luati in considerare simplitatea acestui joc slot de jocuri uimitor care are doar 3 role si 3 linii de plata.

Nu exista nici un lucru complicat de luat in considerare, dar combinatii castigatoare, care pot aparea in linii de plata. Chiar si un jucator de nivel incepator poate intelege acest joc 100%.

No comments

Leave a Reply