Alege Pacanele

Space Adventure

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Space Adventure

Space Adventure gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Space Adventure este un joc de noroc in care necunoscutul te suna astfel incat sa poti descoperi ce are de oferit. PlayPearls incurajeaza jucatorul sa se aventureze in univers si sa descopere secretele disponibile acolo.

Space Adventure gratis joc ca la aparate online

 

Pariul minim este setat la 0,10 credite pe fiecare linie de plata pe care ati activat-o. Aceasta inseamna ca, cu 20 de linii de plata, puteti paria 20 de monede.

Avand in vedere ca jocul nu are un widget max bet, va trebui sa decideti singuri linia de castig si puteti seta jocul in optiunea de redare automata. Caracteristica auto este menita sa va ajute in accelerarea jocului si elimina orice nevoie de atingere pe ecran pentru un timp nesfarsit.

Jocul de noroc Space Adventure are 5 role cu 3 randuri. Tambururile sunt menite sa arate zona in care liniile de plata scad si puteti obtine pentru a vedea numarul cu care jucati.

Slotul video cu simboluri speciale

Cel mai mare numar pe care il puteti castiga este 100.00 credite si este mai mare comparativ cu ceea ce ofera alte persoane. Cu alte pictograme, puteti castiga doar 0,50 de dolari si acest lucru s-ar putea sa nu merite timpul. Sarutul jocului poate inlocui alte simboluri, dar nu jocul bonus sau rotirile gratuite. Scatterul ajuta jucatorul sa obtina rotiri gratuite prin obtinerea a cinci dintre ele. Simbolurile bonusului deschid jocul bonus, jucatorul trebuie sa aleaga nava spatiala si banii pe care ii primeste, acesta va fi adaugat in contul sau.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele