Alege Pacanele

Smoking Dogs

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Smoking Dogs

Smoking Dogs gratis joc ca la aparate onlineSmoking Dogs este jocul de cazino despre cainii care sufera de dependenta de tutun. Exista o tigara care atarna din gura si nu este usor sa o pierdeti. Acest slot video are un numar de rase de caine, inclusiv micul Terries si huskies cu ochi gheata; totusi, toti le place sa fumeze. Cand incepeti sa le urmariti inainte de desfasurarea lor, atunci veti putea sa jucati cu un premiu real pe bani la role.

Smoking Dogs gratis joc ca la aparate online

 

Cand iubiti cainii, veti fi fascinati de ceea ce puteti vedea la role. Exista caini care se invart in cascada, in timp ce caniculele sunt asezate in afara unui cer albastru perfect. Cu toate acestea, pentru a castiga mare, este bine daca puteti incepe sa jucati in loc sa observati. Jocul de cazino are cinci role care au fost stabilite in mod standard si jocul nu are linii de castig vizibile deoarece ofera 243 de moduri de a castiga.

Caracteristici speciale ale jocului de cazino Smoking Dogs

Nu exista nici o modalitate de a obtine flexibilitatea cu privire la numarul de linii cu care un jucator joaca, dar este posibil sa se modifice miza astfel incat sa se potriveasca in buget. Pariul minim total incepe la ora 25.00, ceea ce inseamna ca jocul nu va cadea in jocul slotului penny. Pariul maxim este de 125.00.

Jocul de cazino are o salbaticie care apare pe 2-5 role in joc. Jocul nu are nicio scatter, nu exista nicio runda de bonus si nici o rotire gratuita. In calitate de jucator, s-ar putea sa te simti inselat.

No comments

Leave a Reply